Rachel

Jacobs

associate (paralegal)
Heerlen

Telefoon: +31 88 17 17 0 18
E-mail: rachel.jacobs@lexquire.nl

Rachel Jacobs

Na het behalen van haar Bachelor Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University rondde Rachel Jacobs haar master in het arbeidsrecht en in het familie- en jeugdrecht in januari 2023 af aan dezelfde universiteit. Vanaf september 2022 tot september 2023 heeft zij als jurist gewerkt bij een advocatenkantoor in Hilversum. Na deze ervaring te hebben opgedaan heeft zij besloten terug te verhuizen naar het zuiden van het land. Hier is haar oog direct gevallen op LexQuire en is zij erg blij dat zij de kans heeft gekregen hier per oktober 2023 te mogen starten.

Rachel richt zich op het arbeidsrecht en het familie- en jeugdrecht. Echter wilt zij zich niet beperken tot deze rechtsgebieden en zal zij ook werkzaam zijn in aanverwante rechtsgebieden.

Rachel heeft altijd de ambitie gehad om advocaat te worden en hoopt dan ook op termijn te kunnen starten aan haar opleiding tot advocaat. Haar doel is om cliënten zo goed mogelijk te begeleiden met een menselijke en open aanpak en samen te streven naar het best mogelijke resultaat. In iedere situatie is er namelijk ruimte voor oplossingen.

Talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits

Opleiding

  • Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg.
  • Extended Master Rechtsgeleerdheid Arbeidsrecht en Familie- en Jeugdrecht aan de Universiteit van Tilburg.