LexQuire Notarissen

LexQuire Notarissen is gevestigd te Maastricht-Airport (Beek). Zij adviseren u en staan u bij in al uw notariële zaken. Zowel ten aanzien van (onder meer) vastgoed, erfenissen, huwelijken en samenlevingsovereenkomsten alsook ten aanzien van uw ondernemingsrechtelijke vragen.

Bestaande cliënten kunnen hun dossier online raadplegen:

Specialisten notariaat

De (kandidaat)notarissen en notarieel juristen van LexQuire bieden u altijd de gewenste rechtszekerheid. Onze expertise en ervaring maken ons namelijk niet alleen uw kennispartner in de eerste raadgevende fase, maar stellen ons ook in staat om u goed te adviseren over een reeds bestaande onduidelijke juridische relatie.

Wij zijn specialisten binnen ons vakgebied. Of u nu behoefte heeft aan advies op het gebied van vastgoedtransacties, het vennootschaps- en rechtspersonenrecht, estate planning of het personen- en familierecht, onze (kandidaat)notarissen staan voor u klaar.

Geïntegreerde (notariële) dienstverlening

LexQuire biedt geïntegreerde juridische en fiscale dienstverlening. Wij hebben met advocaten, belastingadviseurs en (kandidaat)notarissen verschillende juridische disciplines onder één dak gebundeld. Onze notarissen werken dan ook nauw samen met onze advocaten en fiscaal adviseurs, zowel in nationale als internationale en grensoverschrijdende zaken.

Notariaat in onze vestigingen

LexQuire Notarissen is gevestigd in Maastricht – Airport (Beek). Graag zijn wij u van dienst en voorzien wij u van advies waar nodig. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Amerikalaan 1
6199 AE Maastricht-Airport (Beek)
T. 0031 88 17 17 0 17
E: info@lexquirenotarissen.nl

Key Contacts LexQuire Notarissen