Notariaat

De (kandidaat)notarissen van LexQuire adviseren particulieren en (middel)grote MKB-ondernemingen, die zijn gevestigd in het Nederlands-Duitse grensgebied en zich richten op de internationale handel.

Bestaande cliënten kunnen hun dossier online raadplegen:

Notarissen van LexQuire

Wij bieden u altijd de gewenste rechtszekerheid. Onze expertise en ervaring maken ons namelijk niet alleen uw kennispartner in de eerste raadgevende fase, maar stellen ons ook in staat om u goed te adviseren over een reeds bestaande onduidelijke juridische relatie.

Wij zijn specialisten binnen ons vakgebied. Of u nu behoefte heeft aan advies op het gebied van vastgoedtransacties, het vennootschaps- en rechtspersonenrecht of het personen- en familierecht, onze (kandidaat)notarissen staan voor u klaar.

Geïntegreerde dienstverlening

Wij bieden geïntegreerde juridische en fiscale dienstverlening. Wij hebben met advocaten, belastingadviseurs en notarissen verschillende juridische disciplines onder één dak gebundeld. Onze notarissen werken dan ook nauw samen onze advocaten en fiscaal adviseurs.

Internationaal advies

Wij zijn  eveneens graag uw trusted advisor en bekwame partner in grensoverschrijdende zaken die aanleiding geven tot notariële ambtshandelingen in Nederland of die betrekking hebben op het internationaal privaatrecht. Wij zijn zowel mondeling als schriftelijk thuis in het Nederlands, Duits en Engels. Om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn heeft LexQuire zowel kantoren in Nederland als in Duitsland.