Advocaten & Rechtsanwälte

De advocaten van LexQuire adviseren waar dat kan en procederen als dat moet. In veel gevallen treden de advocaten van LexQuire op als trusted advisor: met een ondernemende blik en pro-actieve advisering worden cliënten in al hun juridische kwesties terzijde gestaan.

Expertises

De dienstverlening van de advocaten verbonden aan kantoor wordt gekenmerkt door specialistische kennis en (internationale) ervaring. Niet alleen bij geschillen, maar ook bij de advisering op het gebied van onder meer arbeidsrecht, fusies en overnames, aansprakelijkheidsrecht, vennootschaps- en rechtspersonenrecht, (internationaal) personen- en familierecht, insolventierecht, handelsrecht, compliance, procesrecht, bank- en effectenrecht, verzekeringsrecht, real estate, financiering en zekerheden, (financieel economisch) strafrecht en huurrecht.

Internationale bijstand en advies

De professionals van ons kantoor zijn zowel mondeling als schriftelijk vaardig in het Nederlands, Duits, Frans, Roemeens en Engels. Bovendien zijn deze professionals toegalaten als advocaat in diverse jurisdicties (Nederland, Duitsland, België en Roemenië). Om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij kantoren door heel Europa.

Key Contacts Advocatuur