Family office

U heeft met uw onderneming inmiddels een aanzienlijk vermogen opgebouwd. U bent voortzetter van het familiebedrijf en wenst dit aan de volgende generatie over te dragen. In verband met de advisering op familierechtelijk, financieel-fiscaal gebied laat u zich inmiddels door diverse professionals adviseren en bijstaan of bent u op zoek naar deskundige advisering met betrekking tot uw vermogensbeheer.

Estate planning

De family-office van LexQuire adviseert u op het gebied van estate planning. Zij onderhoudt in dit kader het contact met bijvoorbeeld uw accountant en belastingadviseur. De family-office adviseert u en begeleidt het traject om te komen tot een overdracht van uw onderneming, stemt de huwelijksvoorwaarden, testamenten en verdere noodzakelijke regelingen op elkaar af. Ook indien u geen ondernemer bent maar het vermogen fiscaal vriendelijk naar de volgende generatie wenst over te dragen, is de family-office van LexQuire uw vertrouwde contactpersoon.

Internationaal en multidisciplinair advies

Onze specialisten zijn zowel mondeling als schriftelijk vaardig in het Nederlands, Duits, Frans, Roemeens en Engels.

Onze (kandidaat-)notarissen werken, als uw situatie dat vraagt, nauw samen met onze in estate planning gespecialiseerde fiscalisten. Bij goede estate planning spelen namelijk niet alleen het erfrecht en huwelijksvermogensrecht een belangrijke rol, maar ook het fiscaal recht (denk hierbij aan erf- en schenkbelasting maar ook aan inkomsten- en vennootschapsbelasting). Daarnaast beschikken wij over een (internationaal) netwerk van professionele partners, zoals accountants en financieel adviseurs. Daarmee zijn wij als uw one-stop-shop in staat om u multidisciplinair te adviseren over uw estate planning.

Wilt u graag vrijblijvend kennismaken met een van onze (kandidaat-) notarissen of juristen? Neemt u dan gerust contact op met LexQuire. Wij zitten voor u klaar.