nieuws

Nieuws

Lexquire is er voor u

LexQuire is er voor u. Door de huidige corona-crisis komt er momenteel veel op u af als ondernemer. Wij snappen dat u graag zo goed mogelijk op de hoogte wilt zijn van de mogelijkheden. LexQuire informeert en adviseert internationale MKB-ondernemingen, die zijn...

Nieuws

Ontvlechting vastgoedfonds

In december 2017 hebben mr. G. Spera en mr. R. Geraats van LexQuire Tax & Law de ontvlechting van een Duits-Nederlands vastgoedfonds begeleid.

Nieuws

Cross border M&A

In maart 2017 werd een kopende partij bijgestaan door LexQuire Tax & Law bij de overname van een meubelfabrikant in Nederland door een Duits private equityfonds. Begeleiding van deze transactie vond plaats door mr. G. Spera, mr. R. van der Meer en mr. R. Geraats.

Nieuws

Management-buyout (MBO)

In maart 2017 hebben mr. G. Spera en mr. R. van der Meer van LexQuire Tax & Law de management-buyout van een Limburgse cateraar en voedingsconcern begeleid. Hierbij werd het management dat de aandelen had gekocht van de oprichter van het concern bijgestaan.

Nieuws

Seminar voor professionele bewindvoerders

LexQuire Tax & Law organiseert op dinsdag 19 december aanstaande samen met Kallen Accountants en Adviseurs en Metis Notarissen een seminar voor professionele bewindvoerders in Van der Valk te Heerlen. Als gastsprekers zullen fungeren de heer P....