ONS PROFIEL

LexQuire

LexQuire international Tax & Law is een fullservice juridische dienstverlener. Ons team bestaat uit advocaten, Rechtsanwälte, belastingadviseurs en notarissen. Onze professionals kennen elkaar, voelen en vullen elkaar goed aan en werken als dat nodig is nauw met elkaar samen. Door deze one-stop-shop benadering en onze scherpe, ondernemende en internationale blik zijn wij in staat u het beste en snelst mogelijke resultaat te leveren.

Wij adviseren en procederen voornamelijk voor (middel)grote MKB-ondernemingen, die zijn gevestigd in het Nederlands-Duitse grensgebied en zich richten op de internationale handel.

Werkwijze LexQuire

LexQuire behandelt iedere cliënt op unieke wijze. Om het beoogde resultaat te bereiken zoeken wij altijd in nauw overleg met u naar de beste oplossing voor uw situatie. Afhankelijk van de aard en complexiteit van uw situatie stellen wij een (internationaal) multidisciplinair team samen. Wij streven daarbij naar een complete oplossing voor al uw juridische kwesties.

Als de zaak dat vraagt werken wij samen met professionele partners, zoals auditors of (forensisch) accountants.

Dienstverlening met een grensoverschrijdende blik

Door de nabijheid van Duitsland en België hebben onze professionals uitgebreide kennis van het het internationaal privaatrecht en het recht aan weerszijden van de grens. Daarnaast beschikken wij over een groot internationaal netwerk van professionele partners. LexQuire staat daarom garant voor complete en kwalitatief hoogstaande juridische dienstverlening in al uw grensoverschrijdende zaken.

Om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij zowel kantoren in Nederland als in Duitsland. De medewerkers van LexQuire zijn zowel mondeling als schriftelijk thuis in het Nederlands, Duits en Engels.