LexQuire adviseert over internationale investeringen van $ 290 miljoen in Elemental Holding S.A.

| NL Law

| Leestijd: 1 minuut
LexQuire adviseert elementen holding

LexQuire Tax &Law heeft Elemental holding S.A. onlangs bijgestaan met een nieuwe investeringsronde van $ 290 miljoen door een groep internationale financiële instellingen. De deal werd eind december 2022 gesloten.

Elemental Holding S.A. werd geadviseerd door Gabriel Spera en Lode Eymael van LexQuire Tax & Law met betrekking tot de Nederlandse aspecten en Shearman &Sterling met betrekking tot Engels recht. De financieringsentiteiten werden geadviseerd door Hogan Lovells.

 

Over Elemental Holding S.A.

Elemental Holding S.A. is ontstaan in Polen, momenteel gevestigd in Luxemburg en investeert in entiteiten die zich bezighouden met urban mining en recycling. Bedrijven die behoren tot de ELEMENTAL Group recyclen producten zoals afgewerkte autokatalysatoren, afgedankte elektrische en elektronische apparatuur en printplaten. De bedrijven die behoren tot de ELEMENTAL Group zijn gevestigd in de landen van de Europese Unie, Turkije en de VAE. Markten waarop materialen voor recycling worden ingekocht en producten worden verkocht, hebben een wereldwijd bereik.

Zelf ook bezig met een investerings- of overnameproject? Wij adviseren u graag. Lees hier meer, of neem contact op met een van onze experts.

Beoordeel bericht
0 / 5

Your page rank:

Article Contact Form (Short Form)

Kunnen wij helpen?

Privacy *