Gabriel

Spera

partner (advocaat)
Maastricht - Airport

Telefoon: +31 88 17 17 0 17
E-mail: gabriel.spera@lexquire.nl

Gabriel Spera

Gabriel is managing partner van LexQuire. Zijn expertise strekt zich onder meer uit tot het ondernemingsrecht, handelsrecht, fiscaal recht en insolventierecht.

Na het volgen van meerdere specialisatieopleidingen aan de gerenommeerde Grotius Academie en een master fiscaal recht is hij een echte allrounder en perfect uitgerust om de trusted advisor te zijn van diverse (vastgoed) investeringsfondsen, multinationals, middelgrote en kleine ondernemingen en vermogende particulieren. (Grote) ondernemingen schakelen Gabriel regelmatig in als lead counsel bij complexe transacties en geschillen.

Hij adviseert op verschillende juridische raakvlakken, zoals ondernemingsrecht, corporate litigation, commercieel contractenrecht en bij insolventies in verband met diverse transacties (fusies en overnames, joint ventures en internationale bedrijfsherstructureringen), alsmede ondernemingsgeschillen (zoals aandeelhoudersgeschillen en managementaansprakelijkheidszaken). Gabriel heeft een lange en bewezen track record bij het adviseren van nationale en internationale cliënten.

Gabriel heeft bijna 30 jaar ervaring als advocaat en litigator. Deze diepgaande ervaring maakt Gabriel veelzijdig.

Gabriel spreekt vloeiend Nederlands, Duits en Engels.

Talen

  • Nederlands
  • Duits
  • Engels

News & Insights