LexQuire adviseert koper bij acquisitie in de transportsector: GOBO-Group verwerft Cargofoor

| Int. Law

LexQuire Tax & Law heeft de GOBO-Group en haar Nederlands dochtermaatschappij Wijsen Logistics mogen bijstaan bij de verwerving van Cargofoor Maastricht. Cargofoor staat met name bekend voor haar tanktransporten naar de Balkan.

GOBO-Group, afkomstig uit en gevestigd in Lanaken (België), zal per 1 april 2023 de bedrijfsactiviteiten, het personeel en de voertuigen van Cargofoor overnemen. De deal werd begin maart ondertekend door partijen. De GOBO-Group zal na deze overname een 260-tal medewerkers tellen met een vloot van circa 150 trekkers, 170 opleggers en 90 tankwagens en een jaarlijkse omzet van 42 miljoen euro.

GOBO-Group werd van begin tot eind geadviseerd door de advocaten Gabriel Spera (partner) en Lode Eymael (managing associate) van LexQuire en Gabriel Voinescu (partner) en Raluca Știrbu (senior associate) van het Roemeens partnerkantoor van LexQuire. De verkoper werd geadviseerd door Claassen, Moolenbeek & Partners.

Zelf ook bezig met een acquisitieproject? Wij adviseren u graag. Lees hier meer of neem contact op met een van onze experts.

Beoordeel bericht
0 / 5

Your page rank:

Article Contact Form (Short Form)

Kunnen wij helpen?

Privacy *