LexQuire adviseert bij internationale acquisitie: Talia verwerft satellietbasisstation in Duitsland

| Int. Law

| Leestijd: 1 minuut
LexQuire adviseert Talia

LexQuire Tax & Law heeft onlangs het in Raisting gevestigde Talia Deutschland GmbH (van de Talia Group) bijgestaan ​​bij de verwerving van de meerderheidsaandelen in Onlime GmbH, dat een satellietbasisstation (Teleport) exploiteert in Aerzen, Duitsland. De deal werd medio november 2022 gesloten na ontvangst van de goedkeuring van het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (Bundesministerium für Wirtschaft und Klimaschutz).

Talia Deutschland GmbH werd van begin tot eind geadviseerd door Stephan Heitmann, Gabriel Spera, beide partners en senior medewerkers Cornelius Litt en Luca Bischof. De verkoper werd geadviseerd door GÖHMANN Rechtsanwälte und Notare.

Over Talia

Talia is een toonaangevende aanbieder van internet-, spraak- en videodiensten, erkend als marktleider in het Midden-Oosten, Afrika en Europa. Als expert op het gebied van satelliet-, spraak-, video- en uitzendcommunicatie biedt Talia wereldwijde netwerkdekking, waardoor bedrijven, PTT’s, mobiele providers en omroepen verbinding kunnen maken met de grootste wereldwijde meet-me-room en de belangrijkste regionale telecomhubs over de hele wereld met elkaar kunnen verbinden .

Zelf ook bezig met een acquisitieproject? Wij adviseren u graag. Lees hier meer of neem contact op met een van onze experts.

Beoordeel bericht
0 / 5

Your page rank:

Article Contact Form (Short Form)

Kunnen wij helpen?

Privacy *