Webinar: Grensoverschrijdende nalatenschap – Hoe zit het precies?

| NL Law

Webinar: Grensoverschrijdende nalatenschap

Navigeren door het erfrecht, met name in grensoverschrijdende scenario’s, kan zeer ingewikkeld zijn. Denk aan de complexiteit: als u als Nederlands staatsburger in Duitsland woont en vermogen erft uit Nederland, kan het een uitdaging zijn om te bepalen welk rechtsgebied van toepassing is voor de erfbelasting. Ook het afstemmen van uw nalatenschapsplanning op zowel de Nederlandse als de Duitse wetgeving levert aanzienlijke overwegingen op, vooral voor personen die aan de ene kant van de Nederlands-Duitse grens wonen en familiebanden hebben in het andere land.

Om deze complexiteit aan te pakken organiseert GrensInfoPunten op 25 juni twee gratis webinars over grensoverschrijdend erfrecht. Tijdens deze sessies zal Branko Reumkens, onze partner en expert-notaris bij LexQuire, dieper ingaan op kritieke aspecten van grensoverschrijdend erfrecht, waarbij hij gebruik zal maken van zijn uitgebreide expertise in zowel het Nederlandse als het Duitse rechtssysteem. Deelnemers zullen waardevolle inzichten verwerven om ervoor te zorgen dat hun grensoverschrijdende nalatenschap goed wordt beheerd en juridisch in orde is.

Details Evenment:

Op 25 juni zal Branko Reumkens, twee webinars leiden die zijn toegesneden op de unieke uitdagingen waarmee personen die over de Nederlands-Duitse grens wonen, worden geconfronteerd:

  • Duitstalig webinar: Voor Duitsers die in Nederland wonen.
    Tijd: 15:30 – 16:30
  • Nederlandstalig webinar: Voor Nederlanders woonachtig in Duitsland
    Tijd: 17:30 – 18:30

Aanmelden:

Volg deze link om deel te nemen aan het evenement. Voor meer informatie over grensoverschrijdende erfenissen kunt u ook onze blogpost over Spaanse droom raadplegen: Erfrecht en belastingen voor Nederlanders.

Beoordeel bericht
0 / 5

Your page rank:

Article Contact Form (Short Form)

Kunnen wij helpen?

Privacy *