Nederlandse advocaat in Duitsland

LexQuire Tax & Law, uw Nederlandse Advocaat in Duitsland

De Nederlandse advocaten van LexQuire staan regelmatig cliënten bij in Duitsland. Particulieren en ondernemingen kunnen bij LexQuire terecht. Door jarenlange ervaring en deskundigheid vinden de advocaten en Rechtsanwälte (Duitse advocaten) van LexQuire effectief een passende oplossing voor u.

Duitsland Nederland vlagen

Bent u op zoek naar een Nederlandse advocaat in Duitsland?

Veelal is degene die aansprakelijk wordt gesteld, verzekerd voor de schade die hij of zij heeft veroorzaakt. Een verzekering houdt, naast de thans geleden schade, ook rekening met de toekomstige schade. Hierbij kunt u denken aan toekomstig inkomensverlies als gevolg van een gemiste promotie. Uit de rechtspraak blijkt namelijk dat in het schadevergoedingsrecht ook met gemiste kansen rekening mag worden gehouden.

Als u in Duitsland woont, maar een juridisch probleem heeft in Nederland, bent u bij LexQuire aan het juiste adres. Ook als u in Nederland woont en vragen heeft over het Duitse recht, helpen de specialisten van LexQuire u graag verder. Met kantoren in Nederland, Duitsland, België, Servië en Roemenië kan LexQuire u bijstaan in (internationale) juridische, fiscale en notariële uitdagingen. De advocaten en Rechtsanwälte van LexQuire staan regelmatig Duitse bedrijven bij die in Nederland actief zijn, maar ook Nederlandse bedrijven die in Duitsland actief zijn.

Juridische dienstverlening over de grens

LexQuire heeft vestigingen in Duitsland, België, Servië, Nederland en Roemenië. Alle advocaten, Rechtsanwälte, notarissen en belastingadviseurs van LexQuire bieden kwalitatief hoogstaande juridische dienstverlening. Om u in elke situatie optimaal bij te staan, zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Als Nederlandse advocaat in Duitsland is het noodzakelijk om oog te hebben voor de grensoverschrijdende rechtsproblematiek. Bijscholing en actief op de hoogte blijven van de laatste trends op juridisch gebied moeten deel uitmaken van de dagelijkse praktijk. LexQuire garandeert daarom een constant hoog niveau van juridische dienstverlening op alle relevante rechtsgebieden. U kunt bij LexQuire altijd terecht voor grenzeloos juridisch advies.

Nederland en Duitsland

Waar andere advocatenkantoren grensoverschrijdende zaken aanpakken door samen te werken met andere kantoren in Duitsland of andere landen, heeft LexQuire haar specialisten verdeeld over verschillende vestigingen in zowel Nederland als Duitsland. De specialisten van LexQuire hebben zich gespecialiseerd om Nederlandse bedrijven in Duitsland en Duitse bedrijven in Nederland bij te staan met juridische expertise. De grensoverschrijdende blik en doeltreffende werkwijze maakt dat LexQuire advocaten voor u de juiste partner is voor juridische steun in Duitsland of Nederland.

Over LexQuire Tax & Law

De professionals van LexQuire hebben gemeen dat zij uitblinken in hun rechtsgebieden en gezamenlijk met u streven naar een maximaal resultaat. Met de one-stop-shop benadering en internationale approach zijn zij in staat om u snel het beste resultaat te leveren. Samenwerking en in-depth-knowledge kenmerken de dienstverlening van LexQuire. De advocaten, notarissen en belastingadviseurs staan u graag bij met uiteenlopende Nederlands – Duitse juridische en fiscale vraagstukken.

[/vc_column_inner]
NL-DE advocaten (Short Form)

Neem contact op met onze Nederlands-Duitse advocaten

Privacy *

Vakartikelen