Anna Maria

Atanasova

partner (abogado)
Mallorca - Madrid - Pamplona

T: +34 871 506 778
E: anna.atanasova@lexquire.com

Anna Maria Atanasova

Anna Maria Atanasova is een van de oprichters van Hoteland Legal Services en nu Managing Partner van LexQuire Spanje. Als van oorsprong Spaanse advocate met meer dan tien jaar ervaring in Bulgarije heeft Anna een uitgebreide achtergrond in internationale juridische zaken, met name tussen Bulgarije en Spanje.

Haar kennis van het Bulgaars en haar nauwe banden met bedrijven en juridische professionals in Bulgarije hebben haar in een unieke positie gebracht om Bulgaarse cliënten met belangen in Spanje te helpen, evenals Spaanse cliënten die door het juridische landschap in Bulgarije willen navigeren.

Met een achtergrond in bestuurskunde in Navarra, Spanje, waar ze werkte als juridisch adviseur en directeur personeelszaken, heeft ze waardevolle ervaring opgedaan in bestuurskundige processen. Sinds 2022 is ze gelicentieerd hypothecair kredietadviseur bij de Spaanse Nationale Bank en helpt ze klanten bij de financiering van onroerend goed in Spanje. Haar expertise strekt zich uit over verschillende rechtsgebieden, waaronder grensoverschrijdende transacties.

Haar passie voor de advocatuur komt tot uiting in haar uitgebreide deelname aan de Jonge Advocatenverenigingen van Pamplona en de Balearen, evenals in haar toegewijde inspanningen bij organisaties die Oost-Europese burgers in Spanje bijstaan.

Talen

  • Bulgaars
  • Spaans
  • Engels

Opleiding

  • Rechtenstudies aan de Universidad Pública de Navarra.

Lidmaatschappen

  • Lid van de Orde van Advocaten van Pamplona.
  • Vereniging van jonge advocaten van de Balearen.