15 oktober 2023 LEX Q Scriptieprijs voor ondernemingsrecht 2023

| NL Law

scriptieprijs

Laat je juridische talent schitteren! Doe mee aan onze LEX Q Scriptiewedstrijd!

Ben jij een ambitieuze student met een passie voor recht en een scherp analytisch denkvermogen? Grijp dan nu je kans om jezelf te onderscheiden en deel te nemen aan onze spannende scriptiewedstrijd!

Deze wedstrijd is de ideale gelegenheid om jouw juridische kennis en schrijftalent te tonen aan een gerenommeerd advocatenkantoor. Of je nu een toekomstige advocaat, rechter, beleidsmaker of wetenschapper bent, dit is jouw moment om erkenning te krijgen voor je harde werk en toewijding.

LEX Q Scriptiewedstrijd

Wat maakt onze LEX Q Scriptiewedstrijd zo bijzonder? We bieden je de kans om je scriptie, het resultaat van intensief onderzoek en diepgaande studie, aan professionals binnen ons advocatenkantoor te presenteren. Dit is een unieke kans om in de schijnwerpers te staan en feedback te ontvangen van ervaren juridische experts. Jouw ideeën kunnen de basis vormen voor nieuwe inzichten en innovatieve benaderingen binnen de juridische wereld.

Prijs LEX Q Scriptiewedstrijd

Voor de winnaar van onze Lex Q Scriptiewedstrijd hebben we een geweldige prijs. Naast erkenning en prestige ontvangen de topdeelnemers prijzen die je carrière een vliegende start kunnen geven. Denk aan waardevolle stageplekken binnen ons kantoor, mentorprogramma’s en netwerkmogelijkheden met invloedrijke professionals uit de juridische sector. Bovendien maak je ook kans op een prijs van 500 euro!

Deelnemen aan de LEX Q Scriptieprijs

Waar wacht je nog op? Schrijf je in voor onze LEX Q Scriptiewedstrijd en geef je carrière een vliegende start. De weg naar succes begint hier!

Ben je de student die:

  • studeert aan een Nederlandse universiteit?
  • een scriptie heeft geschreven met een beoordelingscijfer 8.0 of hoger en de beoordeling van de scriptie heeft ná 1 september 2022 en vóór 1 september 2023 plaatsgevonden?
  • de scriptie in het Nederlands, Duits óf in het Engels heeft opgesteld?

Dien dan je scriptie in voor de Lex Q Scriptieprijs voor Ondernemingsrecht 2023!
Je scriptie dient te voldoen aan de voorwaarden die je onderaan deze pagina kunt downloaden. Uiterlijk 15 oktober 2023  kun je jouw scriptie inzenden ter deelname aan de scriptiewedstrijd!

Beoordeel bericht
0 / 5

Your page rank:

Article Contact Form (Short Form)

Kunnen wij helpen?

Privacy *