Lexquire is er voor u

LexQuire is er voor u

Door de huidige coronacrisis komt er momenteel veel op u af als ondernemer. Wij snappen dat u graag zo goed mogelijk op de hoogte wilt zijn van de mogelijkheden. LexQuire informeert en adviseert internationale MKB-ondernemingen, die zijn gevestigd in het Nederlands-Duitse grensgebied, over de uitzonderlijke economische maatregelen die de Nederlandse en Duitse regering neemt om bedrijven in deze crisis te ondersteunen.

Er worden verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat u uw personeel kunt doorbetalen en dat u via versoepelde belastingregelingen, compensatie en extra kredietmogelijkheden kunt zorgdragen voor het veiligstellen van uw liquiditeit.

Wij geven de komende periode via onze website en social media kanalen antwoord op vraagstukken die er momenteel bij u spelen. We zullen hiervoor een speciale corona Q&A pagina lanceren, waarop u alle actuele informatie vindt die voor u als ondernemer in het Nederlands-Duitse grensgebied relevant is.
Wij laten u graag weten wat u kunt doen en welke regelingen er zijn. Onze specialisten zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18.00 uur voor al uw ondernemers­vragen.

Onze specialisten staan voor u klaar!

Beoordeel bericht
0 / 5

Your page rank:

Article Contact Form (Short Form)

Kunnen wij helpen?

Privacy *