Kandidaat-Notaris/Jurist

In de mooiste provincie van Nederland, verscholen in het groen doch zeer centraal gelegen, worden diverse juridische functies aangeboden binnen een enthousiast team van sympathieke doch gedreven collega’s, die op zoek zijn naar jou!

vacature kandidaat-notaris

Over LexQuire

LexQuire is zowel nationaal als internationaal georiënteerd, met meerdere disciplines onder één dak. Er wordt veel ruimte geboden voor de ontwikkeling en groei van (professionele en persoonlijke) vaardigheden en competenties. Daarbij wordt gekeken naar specifieke competenties, vaardigheden en ambities van ieder individu en de waarde die dit kan toevoegen om de potentie van LexQuire maximaal te benutten. Proactiviteit en eigen initiatief is daarbij van belang.

Bij LexQuire Tax & Law delen we een gemeenschappelijke toewijding aan uitmuntendheid in onze vakgebieden. Extern communiceren wij altijd formeel en professioneel. Intern hebben wij een open en transparante sfeer die zich kenmerkt door betrokkenheid tussen collega’s en loyaliteit aan onze cliënten.

Jouw profiel:

  • Idealiter heb je minimaal 3 jaar werkervaring binnen het notariaat en binnen het personen- en familierecht en de boedelpraktijk;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook van de Engelse dan wel Duitse taal in woord en geschrift;
  • Je bent gedreven, beschikt over uitstekende communicatievaardigheden en een commerciële instelling.

Over de functie:

  • Standplaats: bij LexQuire Notarissen te Maastricht-Airport
  • Vakgebied: Personen- en familierecht en de boedelpraktijk
  • Startdatum: nader overeen te komen

Wij bieden:

  • Een dynamische werkomgeving in een enthousiast team;
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (zoals de mogelijkheid tot het volgen van specialisatieopleidingen);
  • Uitstekende en meer dan gemiddelde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie en spreekt werken bij ons kantoor jou aan? Mail dan je motivatie en je CV naar careers@lexquire.nl. Bij vragen kun je telefonisch terecht bij notaris mr. Branko Reumkens via het nummer 088 17 17 017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De verwerking van Uw persoonsgegevens in het kader van een sollicitatie vindt plaats conform de Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG). Voor meer informatie over welke persoonsgegevens wij verwerken, voor welk doel wij persoonsgegevens verwerken en gedurende welke termijn deze gegevens worden bewaard, verwijzen wij naar onze privacyverklaring.