Internationaal team LexQuire Tax & Law Heerlen breidt uit

Hij is Rechtsanwalt, gefascineerd door internationaal recht en versterkt sinds april dit jaar het team van LexQuire Tax & Law in Heerlen.

“Grensoverschrijdend recht is complex, maar juist dat vind ik ontzettend interessant.”

Maak kennis met onze nieuwe collega Heiko Bostel.

Het lijkt opmerkelijk; een Duitse advocaat werkzaam bij een Nederlands advocatenkantoor. Toch is dit niet zo vreemd. “Ik ben gespecialiseerd in internationaal recht en dan met name ondernemingsrecht. Bij Lexquire Tax & Law in Heerlen werken we met een team van 5 advocaten, waarvan twee Rechstanwalten. Dat is een voordeel voor cliënten die te maken krijgen met zowel de Nederlandse als Duitse rechtspraak. Onze grensoverschrijdende ervaring en onze kennis van internationaal recht maakt dat zij bij één partij terecht kunnen met al hun vragen.”

Heiko’s keuze voor Lexquire Tax & Law kan hij gemakkelijk verklaren: “Het team en de informele werksfeer spreken mij enorm aan. Ik mocht mijn collega’s vanaf dag één tutoyeren en de kantoordeuren staan open. In Duitsland daarentegen is de werksfeer veel formeler. Daarnaast past het internationale karakter van LexQuire Tax & Law goed bij mij. Ik kan me hier vastbijten in internationale opdrachten en zo mijn cliënten helpen bij grensoverschrijdende rechtspraak. Hierin heb ik reeds de nodige ervaring opgedaan bij onder andere KPMG.”

De Nederlandse taal vormt voor Heiko geen barrière. “Ik spreek naast Duits ook Engels en daarnaast heb ik voldoende collega’s die tweetalig zijn en mij kunnen bijstaan waar nodig.” De Nederlandse taal is hij nog niet machtig. “Die zal ik me zeker vlot eigen maken”, licht hij lachend toe.

Heeft u hulp nodig bij internationaal recht of wilt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze Rechtsanwälte in Heerlen?

Neem dan contact met ons op.

 

Beoordeel bericht
0 / 5

Your page rank:

Article Contact Form (Short Form)

Kunnen wij helpen?

Privacy *