Lorena

Pastor

associate (abogado)
Pamplona

T: +34 871 506 778
E: lorena.pastor@lexquire.com

Lorena Pastor

Lorena Pastor, een Spaanse advocaat met meer dan tien jaar ervaring, leidt het kantoor in Pamplona en is gespecialiseerd in burgerlijk recht en familierecht.

Sinds 2013 heeft ze verschillende administratieve en gerechtelijke procedures in Spanje behandeld. Ze is ingeschreven bij de Illustere Orde van Advocaten van Pamplona en speelt een actieve rol in de bemiddelingscommissie. Lorena is ook ingeschreven in het register van bemiddelaars van het Ministerie van Justitie en het bemiddelingscentrum van de Orde van Advocaten van Pamplona (CEMICAP), dat zich richt op burgerlijke en familiezaken.

Ze is zich bewust van de belangrijke banden tussen Navarra en Frankrijk en heeft expertise ontwikkeld in het bedienen van Franse cliënten door juridische diensten aan te bieden die zijn toegesneden op hun specifieke behoeften, waardoor grensoverschrijdende culturele en juridische uitwisseling wordt bevorderd.

In haar huidige functie is Lorena Pastor een leidende figuur in de juridische gemeenschap. Ze is voorzitter van de Groep Jonge Advocaten van Pamplona en draagt bij aan groei en uitmuntendheid op juridisch gebied.

Talen

  • Spaans
  • Engels

Opleiding

  • Rechtenstudie aan de Universidad Pública de Navarra.
  • Specialisatiecursus bemiddeling en arbitrage aan de Universidad Pública de Navarra.

Lidmaatschappen

  • Lid van de Orde van Advocaten van Pamplona.
  • Vereniging van jonge advocaten van Pamplona (voorzitter sinds 2022).