Lauren

de Deugd

associate (paralegal)
Maastricht - Airport

Telefoon: +31 88 17 17 0 17
E-mail: lauren.dedeugd@lexquire.com

Lauren de Deugd

Lauren de Deugd is een paralegal met een brede internationale achtergrond. Zij bijt zich vast in het doorgronden van juridische vraagstukken en streeft vastberaden naar uitstekende resultaten.

Haar juridische carrière begon aan de Universiteit Maastricht, waar ze haar bachelor in Internationaal & Europees recht behaalde, met een minor in Bedrijfs- & Rechtswetenschappen. Daarna voltooide ze succesvol haar master in Forensica, Criminologie & Rechtspleging aan dezelfde universiteit. Omdat ze heeft gewoond in Nederland, Duitsland en Hongkong, heeft ze een uniek internationaal perspectief.

Met haar internationale achtergrond en vaardigheid in drie talen, kan ze effectief communiceren met cliënten van diverse culturele achtergronden. Haar taalvaardigheid stelt haar in staat om taalbarrières te doorbreken, waardoor ze duidelijke communicatie en begrip tussen alle betrokken partijen kan bevorderen. Haar voornaamste talent ligt daarbij in probleemoplossing. Ze gedijt op de uitdaging om effectieve en innovatieve manieren te vinden om juridische vraagstukken aan te pakken en het best mogelijke resultaat te leveren aan cliënten.

Talen

  • Nederlands
  • Duits
  • Engels

Opleiding

  • Bachelor Internationaal & Europees Recht aan de Universiteit Maastricht
    • Minor in Bedrijfs- & Ondernemingsrecht
  • Master Forensica, Criminologie & Rechtspleging aan de Universiteit Maastricht