Frodo

Oude Groeniger

of counsel (belastingadviseur)
Maastricht-Airport

Telefoon: +31 88 17 17 0 17
E-mail: frodo.oudegroeniger@lexquire.nl

Frodo Oude Groeniger

Frodo Oude Groeniger is gespecialiseerd in nationaal en internationaal fiscaalrecht. Hij adviseert op fiscaal gebied onder meer over cross-border fusies en overnames (M&A), herstructureringen, joint ventures, vastgoed, geschillen met de fiscus, transfer pricing en EU-regelgeving.

Hij is een echte allrounder en adviseert multinationals, middelgrote ondernemingen, alsmede grote familiebedrijven en vermogende particulieren. Vertaald ingewikkelde fiscale materie in begrijpelijke taal voor de ondernemer. Doorziet gemakkelijk complexe zaken en dring door tot de bodem van de problemen. Netwerker met analytisch inzicht, flexibel en een groot probleemoplossend vermogen.

Frodo heeft meer dan 25 jaar ervaring als fiscalist bij Big 4 en niche kantoren, voor zowel nationale als internationale cliënten. Hij is zeer veelzijdig en probeert altijd het beste resultaat te behalen voor zijn cliënten.

Frodo is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), de beroepsvereniging van universitair opgeleide belastingadviseurs.

Talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits