Werken bij LexQuire

LexQuire is een jong, dynamisch en no nonsens advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Düsseldorf, Heerlen, Maastricht, Venlo en Boekarest. Wij streven naar hoogstaande juridische dienstverlening en staan cliënten zowel in de adviserende als in de conflictfase bij.

Inspiratie en ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om een werkomgeving te bieden die jou inspireert en waarin jij je optimaal kunt ontwikkelen. Daarom bieden wij jaarlijks verdiepingscursussen aan én wordt er aandacht besteed aan vaktechniek door de rechtsontwikkelingen op de voet te volgen. Van jou verwachten we dat je je met hart en ziel inzet zodat we samen het verschil kunnen maken voor onze klanten.

Open Sollicitatie

Heb jij jouw masteropleiding aan de universiteit met succes afgerond? En ben jij afgestudeerd op civiel- of fiscaal recht? Dan zoeken wij jou! Stuur je sollicitatie inclusief motivatie, cv en cijferlijst naar mevrouw N.G.R. Ritzen via ritzen@lexquire.nl.

 

 

Vacature
Financieel Directeur – CFO (fulltime)

Vacature
advocaat-medewerker ondernemingsrecht (fulltime)

Vacature
(aankomend) advocaat-stagiair(e) algemene praktijk (fulltime)

 

 

De verwerking van persoonsgegevens in het kader van een sollicitatie vindt plaats conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer informatie over welke persoonsgegevens wij verwerken, voor welk doel wij persoonsgegevens verwerken en gedurende welke termijn deze gegevens worden bewaard, verwijzen wij naar onze privacyverklaring.