Werken bij LexQuire

LexQuire is een jong, dynamisch en no nonsens advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Düsseldorf, Heerlen, Maastricht, Venlo en Boekarest. Wij streven naar hoogstaande juridische dienstverlening en staan cliënten zowel in de adviserende als in de conflictfase bij.

Inspiratie en ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk om een werkomgeving te bieden die jou inspireert en waarin jij je optimaal kunt ontwikkelen. Daarom bieden wij jaarlijks verdiepingscursussen aan én wordt er aandacht besteed aan vaktechniek door de rechtsontwikkelingen op de voet te volgen. Van jou verwachten we dat je je met hart en ziel inzet zodat we samen het verschil kunnen maken voor onze klanten.

  • Financieel-administratief medewerker, 24-32 uur per week (Heerlen)
    Als financieel-administratief medewerker voer je de debiteuren, crediteuren en bankadministratie. Daarnaast ga je assisteren bij het opstellen van de jaarstukken. Dit doe je samen met je andere collega’s van het administratieve team. Lees meer…
  • Open Sollicitatie
    Heb jij jouw masteropleiding aan de universiteit met succes afgerond? En ben jij afgestudeerd op civiel- of fiscaal recht? Dan zoeken wij jou! Stuur je sollicitatie inclusief motivatie, cv en cijferlijst naar mevrouw N.G.R. Ritzen via ritzen@lexquire.nl.
  • Masterclass
    Wil jij je onderscheiden van andere studenten? Wil je het beste uit jezelf halen, zelfstandig werken en internationale vraagstukken oplossen? LexQuire International Tax & Law biedt jou die kans tijdens de masterclass op 4 november 2021! Lees meer…