LexQuire en Themis Advocaten slaan de handen ineen in Maastricht!

| NL Law

Themis Advocaten en LexQuire vergaderen

Met gepaste trots zijn wij sedert 1 januari 2021 gefuseerd. Themis advocaten maakte al enige tijd deel uit van LexQuire en nu zijn wij samen één kantoor. Vanuit Maastricht helpen wij onze cliënten door het hele land en daarbuiten. Ook internationale zaken pakken wij graag op.

Themis Advocaten en LexQuire – Méér dan een advocatenkantoor in Maastricht

Door deze fusie heten wij de advocaten en het ondersteunend personeel van Themis Advocaten uit Maastricht van harte welkom in ons team. Dat we een fantastische samenwerking tegemoet mogen gaan in 2021! Ons team bestaat nu uit meer dan negentien advocaten en Rechtsanwälte, naast onze belastingadviseurs en (kandidaat)notarissen. Met onze vestigingen in Maastricht, Heerlen, Venlo en Düsseldorf (DE) staan wij (internationale) cliënten bij in de meest uiteenlopende zaken. Zowel in de Nederlandse-, Duitse- alsook in de Engelse taal. Heeft u juridische vragen in een andere taal? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze advocaten en andere service in 2021

Naast de fusie met Themis Advocaten staan er nog meer veranderingen te wachten in 2021. Maar wij blijven voor u klaarstaan in juridische zaken alsook voor notariële en fiscale vraagstukken. Daarnaast werken wij ook in 2021 samen met andere professionals als uw zaak daarom vraagt (zoals auditors of accountants). Zowel nationaal als internationaal.

LexQuire gaat verhuizen na de fusie met Themis Advocaten

Met al die uitbreidingen kan een verhuizing natuurlijk niet uitblijven. In februari 2021 gaan wij dan ook met het hele team uit Maastricht, samen met de aanvulling vanuit Themis Advocaten, vanuit één vestiging werken. Wij blijven een vestiging in Maastricht houden, net als in Heerlen, Venlo en Düsseldorf (DE). Over ons nieuwe adres zullen wij uiteraard nog een bericht plaatsen op onze website en op LinkedIn en Facebook. Tot die tijd kunt u ons bereiken zoals u gewend bent. Kijk voor de mogelijkheden op onze website.

Beoordeel bericht
0 / 5

Your page rank:

Article Contact Form (Short Form)

Kunnen wij helpen?

Privacy *