Ymke

Fiddelaars

associate (paralegal)
Maastricht - Airport

T: +31 88 17 17 0 17
E: ymke.fiddelaars@lexquire.nl

Ymke Fiddelaars

Ymke Fiddelaars is sinds 2021 werkzaam bij LexQuire Tax & Law. Naast haar studie heeft zij ruim 2,5 jaar als student-medewerker ondersteunende werkzaamheden verricht voor kantoor. Eind 2023 is zij in dienst getreden als paralegal. Haar interesse wordt vooral gewekt door het strafrecht, maar juist ook de combinatie hiervan met de algemene praktijk intrigeert haar zeer.

Op dit moment volgt Ymke de master Forenisca, Criminologie en Rechtspleging aan de Universiteit Maastricht. Tevens is zij al geruime tijd verbonden aan Stichting Vrouwenrechtswinkel Maastricht, waar zij zich op vrijwillige basis inzet voor de versterking van de rechtspositie van vrouwen, woonachtig in de regio Maastricht. Daarnaast heeft Ymke in 2023 deelgenomen aan Summercourt 2023, een initiatief van de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie.

Ymke biedt ondersteuning bij het verrichten van juridische werkzaamheden. Haar vastberadenheid alsmede haar ervaring binnen kantoor maken samen dat zij altijd streeft naar het best haalbare resultaat.

Talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits

Opleiding

  • Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Maastricht
  • Ymke volgt op dit moment de Master Forensica, Criminologie en Rechtspleging aan de Universiteit van Maastricht