Dionne

Ghijsen

associate (paralegal)
Maastricht - Airport

Telefoon: +31 88 17 17 0 17
E-mail: dionne.ghijsen@lexquire.nl

Dionne Ghijssen

Dionne Ghijsen heeft zich in 2024 aangesloten bij LexQuire als juridisch medewerker, waar ze haar vaardigheden en passie voor het recht inzet om cliënten te ondersteunen bij hun juridische behoeften.
Ze heeft een stevige basis gelegd in haar juridische opleiding aan de universiteit van Maastricht waar ze haar bachelor heeft behaald. Tijdens haar studie heeft ze haar horizon verbreed met een inspirerend buitenlandsemester aan de universiteit van Liverpool (Engeland).

In 2023 heeft Dionne haar meestertitel behaald aan de universiteit van Nijmegen, waar ze zich heeft gespecialiseerd in ondernemingsrecht en diverse arbeidsrechtelijke vakken heeft gevolgd. Momenteel is ze, met het oog op het verkrijgen van een breder begrip van de juridische wereld, aan het werk om haar tweede master in privaatrecht aan de universiteit van Maastricht af te ronden.

Vóór haar toetreding tot LexQuire, heeft Dionne waardevolle ervaring opgedaan in zowel het notariaat als de advocatuur, waarbij ze zich met name bezighield met vraagstukken op het gebied van vastgoed- en ondernemingsrecht.

Dionne staat bekend om haar resultaatgerichte aanpak en haar scherp oog voor de behoeften van cliënten. Ze benadert juridische kwesties met empathie en vastberadenheid, altijd strevend naar de best mogelijke oplossingen voor cliënten. Haar toewijding versterkt niet alleen de praktijk van LexQuire, maar draagt ook bij aan hun missie om uitmuntende juridische diensten te leveren.

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Opleiding

  • Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Maastricht
  • Buitenlandsemester aan de Universiteit van Liverpool (Engeland)
  • Master Ondernemingsrecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen;
  • Op dit moment volgt Dionne de Master Privaatrecht aan de Universiteit van Maastricht.